Volg ons op social media

7 dagen per week van 08.00 uur – 22.00 uur bereikbaar op 06-19 993 993

Lees de reviews

Porsche 911 Carrera 4 Cabriolet

Door Ruud Hardenbol op 17 augustus 2018

Had mijn beide Porsches verkocht, maar Porsche virus zat nog in het bloed... Uiterst plezierig zaken gedaan met Mark, de aankoop van een werkelijk prachtige rode Carrara 4 cabriolet- die mij vorig jaar al was opgevallen - was snel rond. Je krijgt het hele verhaal van de auto te horen, de historie van auto is goed gedocumenteerd. Voor eventuele technische vragen staat Marc Morsing paraat, een eersteklas Porsche monteur. Kan Mark van harte aanbevelen als je een (andere) Porsche zoekt.

Porsche 997 4S

Door Bob van den Boogaardt op 13 mei 2018

Mijn eerste Porsche bij Mark gekocht en kan Zuffenhaus absoluut aanbevelen, auto afgeleverd zoals afgesproken en volledige openheid van zaken. Rij inmiddels met veel plezier in de 911!

Porsche 718 cayman

Door Bas Ebbeling op 11 april 2018

Via een tip van een relatie ben ik in contact gekomen met Mark Zuidervaart van Zuffenhaus. Dankzij zijn kennis en expertise ben ik de trotse eigenaar geworden van een Porsche die volkomen voldoet aan de door mij gewenste eisen. Met name de expertise, vakkennis, ervaring, betrouwbaarheid, kwaliteit en bovenal de zeer prettige wijze van samenwerking en zaken doen maken het voor mij elke dag een feest om van de voor mij ideale Porsche te genieten. Ik zelf zou iedereen dan ook iedereen blindelings Zuffenhaus adviseren.

Bas Ebbeling

718 Boxster

Door Marielise Schoneveld op 3 april 2018

Mijn eerste Porsche en dus ook mijn eerste ervaring met een Porsche verkoper.
Ik kan niet anders dan lovend zijn over Mark. Vriendelijk, betrouwbaar, zeer serviceminded en komt zijn afspraken meer dan na! Ook als het gaat om nazorg. Kortom, top!

Porsche Cayman S PDK

Door Peter van Ruiten op 19 maart 2018

Deze Cayman S is alweer mijn zesde Porsche (waarvan vijf met middenmotor). Het is mijn eerste via Zuffenhaus, maar al vier keer eerder via Mark. Moet ik dan nog meer vertellen…?
Welnu: 'eerlijkheid' en 'vertrouwen' staan hoog in mijn vaandel. Porsche is het gevoel van 'Passie' en 'Beleving'. Daarnaast wil ik mij ergens 'Thuis' en 'Welkom' voelen.
Dit alles weet Mark op een uitstekende manier te vertalen. My Porsche-story continues: via Zuffenhaus!

Porshe 911 997

Door Pim Romeijn op 19 maart 2018

Dik tevreden over de betrokkenheid en persoonlijke service van Mark!!
Pim Romeijn