Volg ons op social media

7 dagen per week van 08.00 uur – 22.00 uur bereikbaar op 06-19 993 993

Lees de reviews

Eerlijkheid en openheid van zaken.

Door Huub op 10 februari 2020

Bij aankomst een vriendelijk ontvangst met een lekker bak koffie. Een mooi en net assortiment aan Porsches. Wij kwamen even kijken naar een agaat grijze Porsche 911, echt een mooie nette auto, maar eigenlijk buiten ons budget. Wij waren op doorreis omdat wij elders, zo dachten wij een mooie Porsche 911 zouden aantreffen, helaas minder waar en zijn teruggegaan omdat wij behoorlijk onder de indruk waren van de 911 bij Zuffenhaus. De man in kwestie van Zuffenhaus weet wij hij aankoopt en wil kwaliteit leveren, zo heb ik het ervaren. Echt een bedrijf waar je vertrouwd je Porsche kunt kopen. Kortom alles klopt en wij zijn er met wederzijds tevredenheid uitgekomen.

Zeer goed en een ontspannen sfeer.

Door Paul op 6 februari 2020

Eigenaar Mark heeft ons goed geholpen. Mark nam alle tijd voor ons en heeft mijn vragen goed kunnen verklaren. Als de kans zich voordoet zal ik in de toekomst zeker weer naar Mark terugkeren.

Uitermate tevreden!

Door Onno op 6 februari 2020

Mijn tweede Porsche 911 bij Zuffenhaus gekocht! Een 911 Carrera 4S. Mark heeft prachtige auto's staan, met een goede historie en in interessante uitvoeringen. Ook dit keer ben ik weer zeer goed door hem geadviseerd. Sympathiek, professioneel en netjes. Mijn auto is perfect afgeleverd, ik ben er weer uitermate tevreden! Iedereen die op zoek is naar een Porsche 911 (of een ander model) raad ik van harte aan zich eens bij Zuffenhaus te oriënteren!

Perfect

Door Rik op 20 januari 2020

Ben je van plan om een Porsche aan te schaffen, doe dit dan bij Zuffenhaus. Mooie collectie met een transparantie historie en manier van zaken doen.

zuffenhaus levert op alle vlakken topkwaliteit

Door Ton op 20 januari 2020

Mark kan zich goed verplaatsen in de wensen en behoeften van de koper en is naar mij toe heel behulpzaam geweest in het afwegen van keuzes en mogelijkheden. Hij is oplossingsgericht en gaat echt die stap(pen) verder om er zeker van te zijn dat de klant helemaal tevreden is met zowel de auto als het proces

Geweldig bedrijf met uitstekende service

Door Wout op 26 augustus 2019

Na diverse zaken te hebben bezocht kwam ik uiteindelijk bij Zuffenhaus terecht. Direct na het contact met de eigenaar, Mark Zuidervaart, voelde het goed. Prettig en deskundig, professioneel en afspraken worden volledig nagekomen. Auto is keurig afgeleverd. Nu volgt nog de garantieperiode maar die zie ik, gezien mijn huidige ervaring met Zuffenhaus, met alle vertrouwen tegemoet. Zeker aan te bevelen!

Prettig en professioneel

Door Peter op 25 augustus 2019

Een Mercedes E cabrio gekocht bij Mark, hij heeft mij erg professioneel en prettig geholpen. Je merkt aan alles dat service & klantvriendelijkheid bij hem op de eerste plaats staan. Een eerlijke inruilprijs gekregen en het volledige verhaal van de auto te horen gekregen met alle daarbij behorende papieren. Zijn nazorg was ook zeer goed dus al met al is Zuffenhaus zeer aan te bevelen. Kortom, zeer tevreden.

Uitstekend ervaring, goed advies en begeleiding

Door Victor op 24 augustus 2019

Uitstekend advies, zeer op detail en met alle mogelijkheden en onmogelijkheden,

Super geholpen door een echte Porsche liefhebber geweldig

Door John op 23 augustus 2019

Als je een gebruikte Porsche zoekt bent uw op dit adres op de juiste plaats. Je wordt hier geholpen door een echte Porsche liefhebber met zeer veel ervaring en kennis van dit mooie merk. Altijd een ruim assortiment van de pareltjes van dit merk op voorraad. Zeer goed en vriendelijk geholpen. Ben zeer tevreden en raad dit adres ook aan bij iedereen die een Porsche zoekt.

Zuffenhaus, Mark Zuidervaart, heeft aan mij een gelukkige klant!

Door Onno van Capelleveen op 20 juli 2019

Ik heb een Porsche 911 Carrera aangeschaft bij Zuffenhaus in Hilversum. Mark Zuidervaart heeft een prachtige collectie Porsches, bijzondere uitvoeringen met mooie onderscheidende specificaties. Bij een Prachtig merk hoort ook een dealer die alle hoge verwachtingen ook waar kan maken, bij Zuffenhaus is dat het geval. Wat mij aanspreekt aan Zuffenhaus is dat het een sympathieke, degelijke, professionele en goed georganiseerde onderneming is. Service is meer dan uitstekend. Zuffenhaus, Mark Zuidervaart, heeft aan mij een gelukkige klant!

Zeer correct en uiterst professioneel.

Door Leo Parmentier op 29 juni 2019

Zeer correct en uiterst professioneel.

Hele goede persoonlijke service

Door John Linders op 29 juni 2019

Hele goede persoonlijke service

Ik ben goed en vriendelijk geholpen.

Door Sander Mans op 12 april 2019

Het contact met Mark was erg prettig, ik ben goed en vriendelijk geholpen. Ook het meedenken en meewerken aan het aanpassingen van de auto was erg fijn.

Zeer prettige ervaring met Mark

Door Pieter Kuin op 11 april 2019

In 2 weken met de Cayman S al 1000 km probleemloos gereden, geweldige auto. Zeer prettige ervaring met Mark, neemt alle tijd om alles uit te leggen, auto perfect afgeleverd, klasse! Een aanrader voor iedereen die een goede gebruikte Porsche zoekt.

Super!

Door Lars Blaschke op 6 april 2019

Super, mark gastvrije kerel, mooie echte auto,s.\r\nZeer blij met aankoop.\r\nEn de sauzijsebroodjes waren heerlijk

Het heeft mij heel veel vertrouwen gegeven dat ik een goede auto heb gekocht.

Door Alex van de Klift op 2 april 2019

Ik ben erg blij met de aankoop bij Zuffenhaus, het contact was zeer goed, kennis en deskundigheid over auto was hoog. Het heeft mij heel veel vertrouwen gegeven dat ik een goede auto heb gekocht.

Erg goeie ervaring met Zuffenhaus.

Door Roland Gaedtgens op 13 maart 2019

Erg goeie ervaring met Zuffenhaus. Mooie collectie auto\'s en je merkt dat Mark ook echt een liefhebber is van Porsche. Contact zowel via email als persoonlijk was erg fijn. Ik kreeg Zuffenhaus weer als tip van een vriend van mij en ik kan Zuffenhaus nu ook ten zeerste aanbevelen.

Zeker een aanrader voor een nette betrouwbare Porsche.

Door Robert van Wijngaarden op 31 januari 2019

Erg prettig zakendoen met Zuffenhaus en met verstand van zaken. Ook het overeengekomen preventief onderhoud goed uitgevoerd. Zeker een aanrader voor een nette betrouwbare Porsche.

Super vriendelijk en deskundig.

Door Marc Boesmans op 28 januari 2019

Super vriendelijk en deskundig. Naast een vakman is Mark ook echt een liefhebber

goede service, goed behandeld

Door Ralph Ypes op 21 januari 2019

De afhandeling van de verkoop van mijn auto ging keurig netjes en was heel snel geregeld!

Perfect, zeker aan te bevelen!

Door Rene Zinsmeester op 19 januari 2019

Een gebruikte Porsche 911 zoeken én kopen is geen eenvoudige opgave!Als er in de reguliere autohandel al genoeg beunhazen te vinden zijn, schrik dan niet als je op zoek gaat naar een Porsche....\r\nNa de moed al bijna opgegeven te hebben na 2 bijna miskopen kwam ik bij Mark Zuidervaart terecht en ja,ze bestaan nog:eerlijke en oprechte mensen die dezelfde passie voor het Duitse topmerk hebben als diegenen die ernaar op zoek zijn!!!\r\nIk kan er een heel lang verhaal van maken beste mensen maar als je een gebruikte Porsche zoekt van onberispelijke kwaliteit met een eerlijk verhaal, complete historie en voor een echt nette prijs,dan is er maar 1 adres in NL en dat is Zuffenhaus in Hilversum.Mark weet waar hij het over heeft door zijn ervaring, is open en eerlijk en bovenal een fijn mens die je niet pusht maar je op je gemak alles wat je moet en wilt weten verteld.\r\nDe volgende wordt zeker bij of via Mark aangeschaft!!!

Goede service, goed behandeld

Door Eddy Kool op 16 januari 2019

Zuffenhaus is een keurig bedrijf dat met passie voor het vak en het merk Porsche gerund wordt door Mark Zuidervaart. Ik heb een 991 cabrio s4 gekocht en ben uiterst tevreden.

goede service, goed behandeld

Door Rob & Elle op 16 januari 2019

Wij hebben op een zeer prettige manier zaken gedaan met Mark. Zuffenhaus is deskundig, betrouwbaar en servicegericht. Wij wensen hem veel succes met zijn bedrijf en zijn passie voor mooie en exclusieve auto's.

Porsche 911 Carrera 4 Cabriolet

Door Ruud Hardenbol op 17 augustus 2018

Had mijn beide Porsches verkocht, maar Porsche virus zat nog in het bloed... Uiterst plezierig zaken gedaan met Mark, de aankoop van een werkelijk prachtige rode Carrara 4 cabriolet- die mij vorig jaar al was opgevallen - was snel rond. Je krijgt het hele verhaal van de auto te horen, de historie van auto is goed gedocumenteerd. Voor eventuele technische vragen staat Marc Morsing paraat, een eersteklas Porsche monteur. Kan Mark van harte aanbevelen als je een (andere) Porsche zoekt.

Porsche 997 4S

Door Bob van den Boogaardt op 13 mei 2018

Mijn eerste Porsche bij Mark gekocht en kan Zuffenhaus absoluut aanbevelen, auto afgeleverd zoals afgesproken en volledige openheid van zaken. Rij inmiddels met veel plezier in de 911!

Porsche 718 cayman

Door Bas Ebbeling op 11 april 2018

Via een tip van een relatie ben ik in contact gekomen met Mark Zuidervaart van Zuffenhaus. Dankzij zijn kennis en expertise ben ik de trotse eigenaar geworden van een Porsche die volkomen voldoet aan de door mij gewenste eisen. Met name de expertise, vakkennis, ervaring, betrouwbaarheid, kwaliteit en bovenal de zeer prettige wijze van samenwerking en zaken doen maken het voor mij elke dag een feest om van de voor mij ideale Porsche te genieten. Ik zelf zou iedereen dan ook iedereen blindelings Zuffenhaus adviseren.

Bas Ebbeling

718 Boxster

Door Marielise Schoneveld op 3 april 2018

Mijn eerste Porsche en dus ook mijn eerste ervaring met een Porsche verkoper.
Ik kan niet anders dan lovend zijn over Mark. Vriendelijk, betrouwbaar, zeer serviceminded en komt zijn afspraken meer dan na! Ook als het gaat om nazorg. Kortom, top!

Porsche Cayman S PDK

Door Peter van Ruiten op 19 maart 2018

Deze Cayman S is alweer mijn zesde Porsche (waarvan vijf met middenmotor). Het is mijn eerste via Zuffenhaus, maar al vier keer eerder via Mark. Moet ik dan nog meer vertellen…?
Welnu: 'eerlijkheid' en 'vertrouwen' staan hoog in mijn vaandel. Porsche is het gevoel van 'Passie' en 'Beleving'. Daarnaast wil ik mij ergens 'Thuis' en 'Welkom' voelen.
Dit alles weet Mark op een uitstekende manier te vertalen. My Porsche-story continues: via Zuffenhaus!

Porshe 911 997

Door Pim Romeijn op 19 maart 2018

Dik tevreden over de betrokkenheid en persoonlijke service van Mark!!
Pim Romeijn

Porsche Panamera Turbo

Door Frans Hora Siccama op 30 november 2017

Ik ken Mark al vele jaren als een enthousiast en kundig verkoper van het merk Porsche.
Ook bij Zuffenhaus zijn alle afspraken correct nagekomen en heb ik een perfecte Porsche afgeleverd gekregen.

Porsche Cayman S

Door Alexander Strengers op 19 november 2017

Mark Zuidervaart toont zich vanaf het eerste gesprek als een enthousiaste liefhebber en kenner van Porsches. Hij geeft duidelijke antwoorden op vragen en is relaxed over het maken van proefritten. Met betrekking tot de informative over de auto's die hij aanbiedt, is hij volledig en goed georganiseerd.

Porsche 997 4S

Door Bas de Graaf op 2 oktober 2017

Mijn Porsche Boxster ingeruild voor een 997 4S. Mark heeft een correcte inruilprijs geboden voor mijn Boxster. De Porsche die ik gekocht heb bij Mark was de mooiste van Nederland en zo perfect in orde dat de koop zeer snel gedaan is. Doordat Mark zo kundig is en alle documentatie perfect in orde was heb ik geen moment getwijfeld. Als je een echt betrouwbaar adres zoekt en geen belachelijke prijzen wil betalen voor een gelijkwaardige Porsche bij de dealer raad ik iedereen aan contact met Mark op te nemen.

Boxster Spyder via Zuffenhaus verkocht

Door Ernst Jan Mastenbroek op 25 juli 2017

“Mijn Boxster Spyder stond in consignatie bij Mark te koop en heeft binnen vier dagen een nieuwe echte liefhebber gevonden. De gehele verkoop en afhandeling via Mark is op een plezierige en professionele manier verlopen. Mark is in mijn optiek zeer deskundig, vriendelijk en voor consignatie verkoop heeft hij een prima (betrouwbaar) netwerk. Zeker een aanrader om te gaan praten als je geïnteresseerd bent in de koop of verkoop van een auto uit Stuttgart.

Porsche Boxster

Door Peter Bertram op 4 juni 2017

Wat een prettige ervaring was dit voor mij!
Mark is zeer ter zake kundig en erg prettig in omgang, auto is prachtig en de aflever service nog beter dan was afgesproken. (dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt!)
Fantastisch bedrijf en ik hoop mijn volgende auto daar weer te vinden.

Porsche 911

Door Stephan Baart op 4 mei 2017

Ik heb hier de mooiste Porsche 911 van Nederland gevonden. Prima ontvangen en geïnformeerd door Mark over de aangeboden Porsche. Mark is een keurige man. De afwikkeling ging soepel en afspraken zijn allen nagekomen.

Porsche 991 Carrera 4 Cabrio

Door Bas van Heusden op 22 maart 2017

Mark heeft verstand van zaken, dat merk je aan alles! Met een no-nonsense mentaliteit en een grote dosis enthousiasme maakt hij van de aankoop van een nieuwe auto een onvergetelijke ervaring. Tot het netwerk van Mark behoren onder andere zeer deskundige monteurs, taxateurs en verzekeraars. Hierdoor kan hij ook ondersteunen op het gebied van de aankoopkeuring, beveiliging en het overbouwen van apparatuur. Kortom: ben je op zoek naar een Porsche.....breng een bezoek aan Zuffenhaus!

Porsche Cayman S

Door John Philippens op 6 maart 2017

Zuffenhaus is een mooi bedrijf, Mark verkoopt kwalitatief prachtige Porsches, heeft veel verstand van Porsche, is zeer professioneel, geloofwaardig en betrouwbaar. Je was zeer meewerkend met de aankoopkeuring. Kortom Mark, het was prettig met je zaken te doen en kom zeker nog eens langs om wat bij te praten onder het genot van een bak koffie.

Mini Cooper S

Door Helene Smit op 3 maart 2017

Ik heb met bijzonder veel plezier een Mini bij Zuffenhaus gekocht. Ondanks het feit dat de Mini niet bij zijn 'standaard'collectie hoort, ben ik vakkundig en met groot enthousiasme geholpen. Mark wekt vertrouwen en straalt plezier in zijn vak uit. Daarnaast deelden we de passie voor motoren. Dat maakte het contact ook gemakkelijk. Ik ben ontzettend blij met mijn karretje. Mocht ik ooit voor een Porsche gaan, dan doe ik het zeker bij hem....:)

Porsche Cayenne Hybride

Door Wouter Weckx op 13 februari 2017

Al van het eerst moment dat we binnen waren in de zaak wist ik al meteen dat Mark een kerel is die weet waar hij mee bezig is zonder zever en zeik.
Geen dure showroom met allerlei verkopers en snufjes,nee iemand met schitterende wagens in stock tegen eerlijke prijzen.
Bovendien denk ik dat Mark het merk Porsche en al daar rond beter kent dan wie ook.
Persoonlijk contact met de klant is hier absoluut top!!
Ook de na-verkoop was top.
De wagen werd zelfs tot Belgie gebracht en de inruilwagen werd meegenomen.
Kortom, ben je op zoek naar een tweedehands Porsche, kan ik maar 1 adres aanraden,
ZUFFENHAUS!!
Bedankt Mark voor alles.

Porsche Cayman PDK

Door Bart en Claire Spanjer op 1 januari 2017

Na een aantal Porsche Caymans te hebben bekeken en gereden bij diverse handelaren kwamen we uiteindelijk uit bij Mark. Mark is van een heel ander kaliber. Prachtig bedrijf, alles netjes, met liefde voor het merk en kennis vanuit zijn carriere bij PON. En dat kun je goed merken. Klantgericht, luistert naar je wensen en komt alles na wat beloofd en afgesproken is. Wij vinden dat heel erg belangrijk. Je koopt ook niet zomaar een auto. Wat ons betreft hét adres voor een gebruikte Porsche.

een Porsche 991 GTS

Door Arnold Oosterveer op 21 december 2016

Ben heel lang op zoek geweest naar een Porsche 991 GTS en mede door de deskundigheid en geduld een perfecte gevonden.
Een meer dan goede service. Je merkt aan alles dat Mark een geweldige passie voor het merk heeft en alles maar dan ook alles perfect regelt. Hij handelt als of hij de auto zelf zou kopen.

Porsche Boxster 2.7

Door Hans Trappenburg op 21 december 2016

Op zoek naar een Porsche Boxster en gevonden bij Mark, vanaf de eerste kennismaking tot aan de aflevering en nazorg heb ik de samenwerking met Mark als zeer prettig ervaren. Zijn enthousiasme, klant en service gerichtheid hebben mij het juiste gevoel geven bij de aankoop. Bij de volgende zoektocht kom ik zeker terug bij Zuffenhaus maar ga eerst genieten van deze prachtige auto.

Porsche Boxter GTS

Door Mark Blaauw op 20 december 2016

Ik was op zoek naar een Boxter GTS en Mark heeft hem voor mij gevonden.
En dat ging op een heel plezierige en deskundige manier. Heb nog nooit zo'n vertrouwd gevoel gehad bij het kopen van een auto. Tijdens het hele traject was alles tot in de puntjes verzorgd. Echt top. Ik kan het iedereen aanraden!