Volg ons op social media

7 dagen per week van 08.00 uur – 22.00 uur bereikbaar op 06-19 993 993

997 Speedster No 146/356

Verkocht
 • VERKOCHT!
 • Bouwjaar: 27.04.2011
 • Kilometerstand: 27.500 km
 • Transmissie: PDK
 • Kleur: Pure Blue
 • Int: Leder Zwart - Pure Blue

De 911 Speedster is één van de meest exclusieve 911’s die Porsche maakt. In het geval van het type 997 zelfs heel exclusief, want er zijn er slechts 356 van gebouwd.
Hij was standaard leverbaar in twee kleuren, Carrara Wit en Pure Blue (en er is zelfs een enkeling in een Paint To Sample gebouwd). Met name in de kleur Pure Blue is hij zeer herkenbaar als Speedster, want deze kleur is niet leverbaar geweest op andere 911 modellen.
Maar niet alleen de kleur valt op: Aan de buitenzijde heeft hij opvallende stijlkenmerken zoals de typische bulten waar de cabrioletkap zich onder bevindt. Die kap wordt overigens met de hand geopend en gesloten en hierdoor eventuele medepassagiers overbodig maakt.
De Ceramische remmen met gele remklauwen, verscholen achter die fraaie Fuchs velgen en vele zwarte accenten zoals de steenslagsticker op de 44 mm bredere achterschermen, de uitlaten in het midden van de achterbumper, de randen om de koplampen, de getinte knipperlichten en dagrij-lichten, het zijn allemaal typische kenmerken van de 997 Speedster. En dan hebben we het alleen nog maar over de buitenkant!
Als je de motorklep opendoet, valt het Carbon luchtfilter op. Dan weet je direct, dit is de 3.8 liter motor met ‘leistungs-steigerung’ met maar liefst 408 PK. Een heerlijk soepele motor die gekoppeld is aan een 7-traps PDK versnellingsbak.
Het interieur is al even zo bijzonder! Het Pure blauwe van de buitenzijde, komt prachtig terug in het interieur. De stiksels, de finishvlag in de stoel, de zijwangen en sierlijsten, in veel elementen komt die fraaie kleur terug. Daarnaast is werkelijk alles met leer bekleed. De luchtroosters, zonnekleppen, het PCM systeem en aircobedieningspaneel, tot aan de deuropeners. Werkelijk alles is met leder bekleed. Typische kenmerken die graag worden gebruikt door de ‘Exclusive Abteilung’ van Porsche.
Dit is zo’n bijzonder model, uit een bijzonder tijdperk. Ouderwets Porsche rijden, in een modern jasje….Een wel heel exclusief jasje, dat wel.
Oh ja, de optielijst kunnen we kort over zijn. Je kon niets bestellen…. Hij had standaard alles al.

Uitvoering en optiecodes

Standaard voorzien van alles….

Wordt geleverd met

 • Het originele onderhoudsboekje
 • 2 sleutels met handzenders
 • Wagenkaart
 • Instruktieboekjes
 • Originele boardmap

Onderhoudshistorie

Op 07.05.2013 bij 14.009 km bij Porsche Zentrum Kiel

Op 12.06.2015 bij 23.244 km bij Sportwagenzentrum Gersthofen

Op 13.01.2020 bij 25.281 km bij Porsche Centrum Leusden

Op zoek naar een andere droomauto?

Geen probleem! Zuffenhaus helpt u graag bij het vinden van de juiste auto. Door mijn jarenlange ervaring in de autobranche weet ik exact waar we moeten zijn voor het vinden van de juiste auto voor u!

Nog niet overtuigd van mijn kennis en kwaliteit? Kom een keer bij mij op de koffie en bekijk de schoonheid van de auto’s bij mij in de showroom. Ik neem dan graag de wensen van uw droomauto met u door.

Laat uw gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.