Volg ons op social media

7 dagen per week van 08.00 uur – 22.00 uur bereikbaar op 06-19 993 993

Met liefde en uiterste precisie zoekt Zuffenhaus altijd naar exclusieve auto’s

Zuffenhaus is ontstaan door mijn liefde voor het merk Porsche. Na 13 jaar met veel plezier te hebben gewerkt voor Porsche, wil ik mijn kennis en liefde voor de auto’s uit Zuffenhausen verder uitbouwen. Om de wensen die u heeft als koper te vertalen naar de voor u perfecte Porsche, dat is voor mij steeds weer de uitdaging die ik zoek.

De Porsche koper weet vaak goed wat hij of zij wil. Voor mij staan kwaliteit, originaliteit, een goede historie en een eerlijk advies voorop. Alleen dan kun je zorgen voor een langdurige relatie met je klanten. En dat vind ik het allerbelangrijkst, de klant.

Mark Zuidervaart
Eigenaar van Zuffenhaus en liefhebber van exclusieve auto’s

Exclusieve auto’s in voorraad

Zuffenhaus heeft altijd een groot aantal exclusieve auto’s op voorraad. Dit zijn vaak Porsches met lage kilometerstanden en waarvan de onderhoudshistorie aanwezig is.

Auto import en export

Staat uw droomauto er niet bij? Geen probleem! Zuffenhaus heeft een groot netwerk van Porsches. Ook heeft Zuffenhaus ruime ervaring in het importeren en exporteren van exclusieve auto’s. Ik garandeer een soepele afhandeling van het invoeren van uw auto.

Kopen en verkopen van auto’s

Zuffenhaus heeft door jarenlange kennis en ervaring in de gemeenschap van automotive collectionneurs. Naast het opsporen van bijzondere auto’s in de verste uithoeken van de wereld heb ik de juiste contacten voor de verkoop van uw bolide.

Financiering op maat

Zuffenhaus werkt samen met diverse financiële dienstverleners voor het afsluiten van de beste financiering.

Altijd al een bijzondere auto willen bezitten?

Zuffenhaus werkt samen met diverse financiële dienstverleners voor het afsluiten van de beste financiering. Krijg snel en transparant uw financiering inzichtelijk. U bepaalt vaak zelf hoeveel u betaalt!

Ontdek ons aanbod

Help u graag bij het vinden van uw droomauto!

Zuffenhaus helpt u graag bij het vinden van de juiste auto. Door mijn jarenlange ervaring in de automotive branche weet ik exact waar ik moet zijn voor het vinden van de juiste auto voor u!

Nog niet overtuigd van mijn kennis en kwaliteit? Kom een keer langs en onder het genot van een kopje koffie zal ik u meer vertellen over mijn achtergrond en kennis van Porsche. Bekijk dan direct de schoonheid van mijn auto’s in de showroom. Ik neem graag uw wensen met u door zodat uw Porsche eheel aan uw verwachtingen zal voldoen.

Laat uw gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.